Informații utile.
Alegerea unei închirieri auto.

Dragi clienți, în această secțiune veți găsi informații suplimentare despre tipurile de închirieri auto, o descriere a diferitelor clase de mașini, cum să alegeți un vehicul, precum și diverse sfaturi. EuroCar oferă servicii de închiriere și închiriere de mașini în Chișinău și Moldova din 2010.


Tipuri de arendă a automobilului.

Tipuri de arendă a automobiluluiUnul din variantele de a te deplasa comod în ziua de azi, în cazul în care ați ajuns în alt oraș sau țară într-o călătorie sau in chestii personale este arenda unui automobil. Prin arendă se are în vedere că dvs luați automobilul și îl conduceți sânguri.

În dependență de scopurile dvs puteți alege unul din variante care corespunde cu buzunarul dvs, perioada de închiriere, numărul de persoane care vor fi în automobil și cantitatea de bagaj care aveți nevoie.

Perioada arendei se poate îmărți: perioadă scurtă, perioadă lungă și perioadă medie. Pentru clienții care se află în interese de serviciu, cel mai convinabil este tipul de arendă pe perioadă scurtă. De obicei e foarte comod când e nevoie să fii prezent în locul potrivit și la timpul potrivit. Transportul public nu e cea mai bună soluție în aceste cazuri, deoarce și transportul public are un grafic anumit care poate sa nu coincidă cu al dvs.

Cum deja este clar, posibilitatea de a închiria un automobil fără șofer oferă libertate. Dvs aveți libertatea de a alege și de a va deplasa. Costul pentru astfel de serviciu este în dependență de modelul, anul producerii, starea tehnică a automobilului și desigur de perioada de închiriere. În urma acestor negocieri se încheie un contract între dvs și companie și puteți profita pe deplin de serviciile noastre.


 
EUROCAR.MD
Adresa:

mun. Chişinău, Moldova
str. Arborilor 9/3
GPS:

47°00'11.6"N 28°50'26.7"E

Telefoane de contact:
загрузка карты...