Informații utile.
Alegerea unei închirieri auto.

Dragi clienți, în această secțiune veți găsi informații suplimentare despre tipurile de închirieri auto, o descriere a diferitelor clase de mașini, cum să alegeți un vehicul, precum și diverse sfaturi. EuroCar oferă servicii de închiriere și închiriere de mașini în Chișinău și Moldova din 2010.


Chirie auto, sau cum rapid să urci la volanul unui automobil

Chirie autoÎn ziua de astăzi chiria auto a devenit una dintre cele mai populare servicii, fiind că asta este o posibilitate de a urca la volanul unui automobil, când nu-l deții pe al tău propriu. În dependență de scopurile dvs, puteți alege o mașina economă sau un bolid mai scump. Un parc mare de automobile permite să alegeți automobil pentru orice eveniment. Toate automobilele se ofera în stare tehnică și estetică ideală. Clientul nu trebuie să achite careva impozite sau asigurări. Ai urcat și ai plecat.

Beneficiile acestui serviciu

Serviciul de închiriere auto permite de a arenda diferite clase de automobile. Nu fiecare familie își poate permite să întrețină câteva automobile. Dar cu chiria auto îți poți permite doar în acele momente când ai nevoie.

Cine are nevoie de chirie auto?

Mașini în chirie iau mai des la diferite evenimente importante. Cum ar fi nunta – cel mai înâlnit eveniment. Dacă pe timpuri comandau doar automobil pentru mire și mireasă, în ziua de azi se închiriează minim 3-4 automobile.

O cerere mare pentru automobile vine de la oamenii care vin în misiuni de serviciu. Automobil în chirie este o metodă rapidă de a urca la volanul unui automobil, când propriul automobil este departe sau este în reparație. Datorită prețurilor accesibile, chiar și studenții închiriază automobile. Pentru a petrece un week-end cu prietenii sau familia in afara orașului.

Ce fel de mașini se închiriază?

Pentru nunți se arendează automobile din clasa ,,lux,,. Cel mai des se aleg mercedesuri. Pentru a crea impresii ca fiind un om de succes, se închiriază automobile de clasa mai înaltă. Pentru a pleca la țară clienții arendeaza automobile crossover. Însă pentru a își rezolva zilnic problemele prin oraș oamenii aleg un sedan din clasa econom.

În așa mod, chiria auto – este un serviciu pentru toți!


 
EUROCAR.MD
Adresa:

mun. Chişinău, Moldova
str. Arborilor 9/3
GPS:

47°00'11.6"N 28°50'26.7"E

Telefoane de contact:
загрузка карты...