Informații utile.
Alegerea unei închirieri auto.

Dragi clienți, în această secțiune veți găsi informații suplimentare despre tipurile de închirieri auto, o descriere a diferitelor clase de mașini, cum să alegeți un vehicul, precum și diverse sfaturi. EuroCar oferă servicii de închiriere și închiriere de mașini în Chișinău și Moldova din 2010.


Chirie auto și defecțiuni tehnice

Chirie auto și defecțiuni tehniceUna din cele mai frecvente întrebări pe care îl întereseaza pe clientul nostrul este următorul, cine rezolvă problemele în legătura cu automobilul închiriat în caz de defecțiune. Fară nici o îndoială, noi ne obligăm să vă oferim o mășina care este în stare tehnică bună.

Însă chiar și în așa situația nu putem fi siguri că automobilul nu se va defecta. Cum trebuie să procedăm în așa situație? E nevoie dvs să reparți automobilul? Nici într-un caz, nu se permite să reparați automobilul. De partea tehnică a automobilului totalmente suntem noi responsabili, cu excepția cazurilor, când clientul direct este vinovat de defecțiunea automobilului.

În caz că automobilul se defectează, îndată este nevoie să informați reprezentantul companiei noastre. În acest caz, defecțiunea va fi în cel mai scurt timp înlăturată, sau în cazul când nu este posibilă repararea, se va oferi alt automobil în loc. Acest serviciu este obligatoriu, și trebuie să îl ofere orice companie de închiriere auto care își prețuiește clienții.

Însă repararea automobilului de sine stătător nu are nici un sens. În acest caz nu va fi posibil să vă returnăm cheltuielele dvs, dar și nerespectarea condițiilor contractului oferit de compania noastră poate aduce neplăceri.


 
EUROCAR.MD
Adresa:

mun. Chişinău, Moldova
str. Arborilor 9/3
GPS:

47°00'11.6"N 28°50'26.7"E

Telefoane de contact:
загрузка карты...