Informații utile. Alegerea unei închirieri auto.

Dragi clienți, în această secțiune veți găsi informații suplimentare despre tipurile de închirieri auto, o descriere a diferitelor clase de mașini, cum să alegeți un vehicul, precum și diverse sfaturi. EuroCar oferă servicii de închiriere și închiriere de mașini în Chișinău și Moldova din 2010.


Tipuri de arendă a automobilului.

Tipuri de arendă a automobilului.

Unul din variantele de a te deplasa comod în ziua de azi, în cazul în care ați ajuns în alt oraș sau țară într-o călătorie sau in chestii personale este arenda unui automobil. Prin arendă se are în vedere că dvs luați automobilul și îl conduceți sânguri.

Chirie auto și defecțiuni tehnice

Chirie auto și defecțiuni tehnice

Una din cele mai frecvente întrebări pe care îl întereseaza pe clientul nostrul este următorul, cine rezolvă problemele în legătura cu automobilul închiriat în caz de defecțiune. Fară nici o îndoială, noi ne obligăm să vă oferim o mășina care este în stare tehnică bună.

Chirie auto, sau cum rapid să urci la volanul unui automobil

Chirie auto, sau cum rapid să urci la volanul unui automobil

În ziua de astăzi chiria auto a devenit una dintre cele mai populare servicii, fiind că asta este o posibilitate de a urca la volanul unui automobil, când nu-l deții pe al tău propriu. În dependență de scopurile dvs, puteți alege o mașina economă sau un bolid mai scump. Un parc mare de automobile permite să alegeți automobil pentru orice eveniment. Toate automobilele se ofera în stare tehnică și estetică ideală. Clientul nu trebuie să achite careva impozite sau asigurări. Ai urcat și ai plecat. 
EUROCAR.MD
Adresa:

mun. Chişinău, Moldova
str. Arborilor 9/3
GPS:

47°00'11.6"N 28°50'26.7"E

Telefoane de contact:
загрузка карты...